Actualitat

Nadal Pungolero 2023

🎄NADAL A LES PUNGOLES!🎄

🔹Aquest diumenge 17/12 a les 17:30h vine al local social a celebrar el Nadal amb els teus veïns i veïnes!

🔹Hi haurà xocolatada i coca☕️ per berenar, música, bona companyia i farem cagar el tió 🪵

🔹Els nens i nenes que vulguin, poden portar algun joc 🎲 per compartir amb la resta de la mainada, i els més grans, un complement nadalenc 🧑‍🎄🎅, per fer un ambient ben festiu!

Sortida esportivo-cultural a La Mongia

Dissabte 16 de setembre del 2023

➡️ Podreu trobar dues opcions per arribar a SPV:
👣 Caminant : hora de trobada a les 9:30h (recorregut aproximat d’una hora en cada sentit)
🚘 En cotxe : hora de trobada a les 10:30h

📍El punt de trobada en ambdos casos serà el Bar de Les Pungoles.

Enric Planas, veí de Les Pungoles, ens farà una visita guiada a l’exposició de fotogràfies i maquetes 📸 ”Energies renovables a l’antiguitat” , del qual n’és l’autor.
Tot seguit, podrem gaudir també d’una visita guiada a l’Església de Sant Pere ⛪️ a càrrec d’Higini Herrero. Aquesta serà una visita completa a l’església, la qual inclou visitar les golfes.
(Es preveu que la durada màxima de les dues visites sigui de 50 a 60 min.)

Al·legacions al “Projecte refós d’urbanització de Les Pungoles” (SPV)

Benvolguts veïns,

Tal i com us hem anat informant, us adjuntem una proposta d’al·legacions a l’Aprovació inicial del projecte refós d’urbanització de Les Pungoles, aprovat per decret d’alcaldia a SPV.

D’igual forma que amb les presentades a SAV, les fem arribar a tots els veïns siguin associats o no. En podeu fer l’ús que vulgueu subscrivint-les total o parcialment. Hem tingut en compte totes les propostes que ens heu fet arribar. Per això us donem les gràcies i us encoratgem a seguir col·laborant amb l’Associació.

Llegint el Decret a consciència, hem vist que és convenient presentar-les per duplicat. Literalment diu així:

“… TERCER. Sotmetre a informació pública el Projecte refós, per un termini d’un mes, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província (BOPB) i en la premsa periòdica, als efectes que s’hi pugui formular les al·legacions, els suggeriments o les reclamacions que es considerin convenients; concedir audiència als interessats; i així mateix, estarà a disposició a la seu electrònica d’aquest Ajuntament….

… CINQUÈ. Conclòs el període d’informació pública, rebut l’informe dels Organismes Públics, el pronunciament de les empreses subministradores sobre el projecte i presentades les al·legacions i informades aquestes, l’Alcaldessa aprovarà definitivament el projecte d’urbanització, de conformitat amb l’article 21.1.j) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases del Règim Local. I de conformitat amb l’article 119.2.e) del Text Refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya, l’Ajuntament ha d’ordenar la publicació de l’aprovació del projecte d’urbanització en el Butlletí Oficial de la Província.

Si es vol impugnar la present resolució, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva notificació. 

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el

mateix òrgan que ha dictat l’acte, en el termini d’un mes, a comptar des del dia següent al de la present notificació…”

Així doncs, suggerim presentar els dos documents que us adjuntem. Amb un mateix contingut, tenen dues formes diferents: Al·legacions i Recurs de Reposició. I és convenient presentar-los els dos ja que ens permet anar exhaurint els terminis administratius per oposar-nos a la forma com ho estan aprovant. Tanmateix, això és una mesura més de pressió per poder seguir negociant una recepció condicionada i pactada.

I voldria aprofitar l’avinentesa per demanar-vos que us associeu. Som molts, però encara n’hem de ser més. A més, és la única forma en que la teva opinió tindrà valor gràcies a la teva veu i al teu vot. Parleu amb els vostres veïns més propers i expliqueu-los-hi la importància d’estar associat.

El procediment per presentar al·legacions es pot fer de dues formes:

  1. Presencialment: Desplaçant-se al registre de l’ajuntament i entregant l’escrit d’al.legacions. Cal que l’ajuntament retornin una copia segellada conforme s’han entrat les al·legacions.
  2. Telemàticament: Pels que tinguin signatura electrònica mitjançant la web de l’ajuntament a l’espai habilitat per fer al·legacions o presentar recursos. En el següent document s’exposa un tutorial de com fer-ho per al cas de SAV. Entenem que per al cas de SPV el procediment serà similar.

Al·legacions al “Projecte refós d’urbanització de Les Pungoles” (SAV)

Tal i com vàrem acordar a l’última reunió cel·lebrada el passat 15 de Gener, l’associació ha recollit les diferents al·legacions proposades per diversos veïns i les ha escrit en un document per tal que cada veí que així ho consideri es pugui descarregar el document, l’editi en funció dels punts que vol al·legar i presenti una al·legació formal davant de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor pel que fa al “Projecte refós d’urbanització de Les Pungoles”. Recordeu que la data límit per a presentar-les finalitza aquesta setmana!

El procediment per presentar al·legacions es pot fer de dues formes:

  1. Presencialment: Desplaçant-se al registre de l’ajuntament i entregant l’escrit d’al.legacions. Cal que l’ajuntament retornin una copia segellada conforme s’han entrat les al·legacions.
  2. Telemàticament: Pels que tinguin signatura electrònica mitjançant la web de l’ajuntament a l’espai habilitat per fer al·legacions o presentar recursos. En el següent document s’exposa un tutorial de com fer-ho.

Nadal solidari 2022

🗓 Dissabte 17 de Desembre de 2022 a partir de les 17:30h
🎄CELEBREM EL NADAL SOLIDÀRIAMENT: Màgia, tió, música i xocolatada.
Com l’any passat, es podran fer donatius per La Marató de TV3, enguany destinada a recaptar fons per a la investigació de les malalties cardiovasculars.

Halloween i Castanyada a Les Pungoles

🗓 Dissabte 29 d’octubre

🕠 17:30h trobada a la Pl. Germanor de bruixes, dimonis, mòmies, zombies, fantasmes… per començar el “Truc o tracte” a les cases de Les Pungoles. Prepareu-vos per passar moooltaaa poooor!

🕡 A partir de les 18:30h i fins la nit, celebrem també la castanyada al Bar – Restaurant de Les Pungoles, on hi podreu menjar castanyes i moniatos! (consumició de beguda no inclosa).

❗️Aquelles cases que vulgueu participar donant caramels envieu-nos un email amb suficient temps per poder confeccionar la ruta.

Sortida esportivo-cultural a La Mongia

Dissabte 17 de setembre

➡️ Podreu trobar dues opcions per arribar a SPV:
👣 Caminant : hora de trobada a les 9:30h (recorregut aproximat d’una hora en cada sentit)
🚘 En cotxe : hora de trobada a les 10:30h

📍El punt de trobada en ambdos casos serà el Bar de Les Pungoles, el qual estarà obert a partir de les 9:00h per qui vulgui esmorzar abans o fer un cafè☕

Enric Planas, veí de Les Pungoles, ens farà una visita guiada a l’exposició fotogràfica 📸 ”El Capitosaure torna al Montseny” , del qual n’és un dels autors.
Tot seguit, podrem gaudir també d’una visita guiada a l’Església de Sant Pere ⛪️.
(Es preveu que la durada màxima de les dues visites sigui de 50 a 60 min.)

Sopar de Foodtruck + Cinema a la Fresca

🗓 Dissabte 6 d’agost
📍Plaça Germanor

A partir de les 20:00h hi haurà una foodtruck on hi trobareu entrepans, creps i begudes per sopar 🥪🍻.

A les 22:00h cinema a la fresca 🎥, on es projectarà la pel•lícula “Los Mitchell contra las máquinas”. Adreçada a TOTS els públics, el riure està assegurat!