Sant Antoni

Informacions d’interès

Pàgina web de l’Ajuntament

Pàgina web amb informació rellevant sobre Sant Antoni de Vilamajor


Llista de difusió de l’Ajuntament

Llista de difusió de whatsapp que l’ajuntament de Sant Antoni posa a disposició dels seus ciutadans per notificar sobre informacions d’interès relacionades amb el municipi


App de l’Ajuntament

L’ajuntament posa a disposició dels seus ciutadans una app mòbil per tal de rebre notificacions per part del consistori. A més, és d’especial rellevància pels veïns de Les Pungoles la funcionalitat de notificar qualsevol incidència que ens trobem als nostres carrers.


Regidoria d’urbanitzacions

L’ajuntament de SAV disposa d’una Regidoria d’Urbanitzacions per tal de donar resposta a les necessitats específiques dels nostres barris. A l’enllaç trobareu més informació de quins temes tracten i quines persones n’estan al càrrec.


Ordenança municipal de civisme i convivència

Per tal de garantir la convivència veïnal els ajuntaments defineixen unes normes bàsiques de convivència que els veïns estem obligats a complir. Aquesta és l’ordenança corresponent definida per l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.


Ordenança municipal reguladora de tinença d’animals domèstics de companyia

La tinença d’animals de companyia comporta unes obligacions per als seus amos. Aquesta és l’ordenança corresponent definida per l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Trobades amb el consistori

30/05/2022

12/05/2022

12/11/2021

03/11/2021

24/07/2021